Je bent actief in de cultuursector en wil de stap naar internationale en Europese projecten te zetten? Daarbij helpen we jou graag.

Op 30 november 2022 organiseerden we samen met VLEVA Creative Europe Desk Vlaanderen en Kunstenpunt een EU-subsidievoormiddag voor de cultuursector in Vlaanderen. 

Heb je dat moment gemist? Geen nood. Je kan het webinar herbekijken en ook de presentaties zijn beschikbaar.

Duid 15 februari 2023 aan in je agenda.

Op 15 februari zullen we een fysiek evenement organiseren over Europese subsidieprogramma's voor de cultuursector. We hopen jullie uiteraard daar terug te zien. Alle cultuurwerkers en cultuurorganisaties zijn welkom om op deze dag de verschillende EU subsidieprogramma’s beter te leren kennen en met elkaar ervaringen en ideeën uit te wisselen. Van zodra we een programma en registratiemogelijkheden hebben zullen we hierover communiceren via onze nieuwsbrief.

Open Calls

De verschillende Europese subsidieprogramma’s werken met open calls. Deze kan je terugvinden op de website van Vleva. Momenteel staan er voor verschillende programma’s calls open.

Creative Europe

Vragen over het Creative Europe programma? Op woensdag 7 en 14 december van 9u00 tot 10u00 organiseert Kunstenpunt een online morning coffeesessie om je vragen te beantwoorden.

JINT

INTERREG