Inschrijven

De enige manier om je in te schrijven voor de opleidingen van het open aanbod van Cultuurloket is via www.cultuurloket.be/opleidingen. Om je in te schrijven moet je een account aanmaken. Inschrijvingen via mail, telefoon, Facebook of eender welk ander kanaal zijn niet geldig. 

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Voor digitale opleidingen ontvang je ten laatste de dag van de opleiding de toegangslink via mail.  

Betalen

Betalende opleidingen worden online betaald via de checkout procedure. We werken daarvoor met betaalplatform Mollie. Het systeem ondersteunt volgende betaalmethodes: bancontact, kredietkaart, SEPA-bankoverschrijving, Apple Pay, KBC Payment Button, Belfius Direct Net.  

Wens je een factuur? Vraag ze aan via info@cultuurloket.be.  

Prijzen

Alle prijzen die we vermelden op onze website zijn inclusief btw.  

Voor digitale opleidingen maken we gebruik van een aantal digitale tools (bv. Livestorm, Zoom, Miro, …). Het gebruik van deze tools is inbegrepen in de prijs. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor een vlotte internetverbinding en de hardware om die tools te gebruiken (bv. computer, webcam, …).  

Annuleren

Kan je er helaas niet bij zijn? Laat ons dan altijd vooraf weten dat je je inschrijving wenst te annuleren via info@cultuurloket.be. 

  • Tot 28 kalenderdagen voorafgaand aan de opleiding kan dat kosteloos. 
  • Annuleer je later dan 28 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je 50% van het inschrijvingsbedrag. 
  • Annuleer je later dan 14 kalenderdagen op voorhand? Dan betaal je altijd het volledige inschrijvingsbedrag. 

Als je er zelf niet bij kan zijn, kan je je plaats doorgeven aan een collega, die de opleiding dan in jouw plaats volgt. Dit meld je via info@cultuurloket.be.  

Als Cultuurloket een opleiding moet verplaatsen, krijg je de keuze om je inschrijving te behouden voor de nieuwe datum/plaats of te annuleren en dan krijg je je inschrijvingsgeld terugbetaald.  

Als Cultuurloket zelf een opleiding moet annuleren, dan betalen we je inschrijvingsgeld volledig terug.  

Ziekte

Ben je ziek en kan je er daardoor niet bij zijn? Dan kun je je inschrijving kosteloos annuleren op vertoon van een ziektebriefje, dat je aan info@cultuurloket.be bezorgt ten laatste 2 dagen na de start van de opleiding. 

Afwezigheid

Heb je niet op voorhand verwittigd en kom je niet opdagen op de opleiding in kwestie, dan betalen we je inschrijvingsgeld niet terug.